Oferta sejur revelion 2014

Oferta sejur revelion 2014
Oferta sejur revelion 2014

analitics

Meniu

Transport aeroport Constanta Otopeni

Transport aeroport Constanta Otopeni
Tranfer aeroport Otopeni Constanta

joi, 12 septembrie 2013

Oferta sejur last minute Kusadasi Turcia


Oferta sejur last minute Kusadasi Turcia
Pret: de la 279 euro + taxe de aeroport

Plecare: 19 si 26 Septembrie 2013
oferta sejur last minute kusadasi turcia
Pretul include:
Charter avion Air Bucharest Bucuresti – Bodrum – Bucuresti
Transfer aeroport hotel - aeroport
7 nopti cazare cu tipul de masa aferent hotelului

Pretul nu include:
Taxele de aeroport (obligatorii) – 95 euro/ persoana
Asigurare storno si medicala (optionale)
Alte servicii care nu sunt specificate in pachet
oferta sejur last minute kusadasi


Insula Kusadasi este o insula in Marea Egee iar numele Kusadasi tradus in romana este “Insula Pasarilor”, numele acessta se trage de la o insula aflata in apropiere unde coloniile de porumbei isi faceau cuiburile. Este o destinatie aleasa de turistii din zona Balcanica deoarece este usor de ajuns cu masina.
sejur kusadasi septembrie
Se poate ajunge si pe calea aerului, cursele de Kusadasi aterizand pe aeroportul din Bodrum. Oraşul este şi un important port la Marea Egee, unde acostează mari vase de croazieră, iar în permanenţă centrul mişună de turişti. Străzi înguste, magazine, bazar tradiţional şi restaurante găseşti la tot pasul.
kusadasi turcia sejur septembrie 2013
Din Kusadasi se ajunge usor in Efes, unde puteti vizita casa Fecioarei Maria. Orasul antic te impresioneaza si va puteti umpre cel putin doua ore pentru a admira aceasta mununatie a lumii cu o varsta de peste 5000 de ani.
Descriere destinatie:
Kuşadası este o statiune pe coasta turceasca a Marii Egee si este centrul litoralului din districtul Aydin. Kusadasi este situat la o distanta de 95 de km de cel mai mare centru metropolitan numit Izmir . Principala industrie a zonei este turismul. In vecinatatea Kusadasi-ului se gasesc la Nord-Est districtul Germencik, la sud-est districtul Soke, la nord-vest gasim Marea Egee si la Nord districtul Selciuk.
Despre Kusadasi:
Geografie :
Orasul este situat intr-un golf din Marea Egee alaturi de Peninsula Guvercin Ada in fata si muntele Pilav Dagi in spate.
Demografie :
Kusadasi are o populatie de 64.359 locuitori, in timpul sezonului de vara populatia se poate marii pana la jumatate de milion cand marile statiuni se umplu de turisti plus personalul necesar acestor statiuni. In afara de vizitatorii straini aici se gaseste o comunitate destul de mare de straini rezidenti in aceasta zona.
Hoteluri disponibile in aceasta oferta:


oferta hotel albora kusadasi septembrie 2013 Oferta sejur last minute hotel Blue Sea Kusadasi

Oferta sejur last minute hotel Imbat Kusadasi






Oferta sejur last minute Kusadasi Turcia hotel Altinsaray Boutique



Vizualizare hartă mărită


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

A Luxury Travel Blog